ОСТАННІ НОВИНИ

Поляки почати ретельніше перевіряти українців на кордоні

|

Львів’ян та усіх, хто подорожує у сторону Польщі попереджають про значні затори на кордоні через посилений контроль з боку Польської Республіки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС.

кордон

Як повідомляють митники, останнім  часом у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Угринів-Долгобичув» та на під’їзних шляхах до нього   спостерігається значне накопичення транспортних засобів, що очікують на перетин державного кордону України.

За інформацією, отриманою в робочому порядку від митних органів Республіки Польща, ними здійснюється більш ретельна перевірка товарів та транспортних засобів, що прямують до Республіки Польща, внаслідок чого у даному пункті пропуску сповільнено рух та утворюються черги транспортних засобів.

З метою забезпечення ритмічності роботи пунктів пропуску Львівською митницею ДФС, спільно з працівниками органу охорони державного кордону, вживаються заходи, передбачені Системою попереднього повідомлення про виникнення надзвичайних ситуацій на українсько-польському кордоні.

З урахуванням вищезазначеного Львівська митниця ДФС рекомендує обирати маршрути перетину державного кордону України із врахуванням оперативної інформації у засобах масової інформації щодо черг у суміжних пунктах пропуску завантаженість яких є значно меншою.

Слід відмітити, що на веб-сайті Львівської обласної державної адміністрації за посиланням:http://www.loda.gov.ua/karta_kordon/index.php на постійній основі розміщується інформація щодо накопичення транспортних засобів перед пунктами пропуску Львівської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *