ОСТАННІ НОВИНИ

У поліції розповіли деталі ДТП на Львівщині, де загинуло дві жінки

|

У Львівській області внаслідок зіткнення автомобіля «Део Сенс» з опорою рекламного банера на місці події загинуло двоє осіб, ще одна людина травмована. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

1

Дорожньо-транспортна пригода сталася  11 червня у селі Модричі Дрогобицького району.

Так, 30-річний водій легкового автомобіля “Део Сенс”,  житель міста Борислав, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з опорою рекламного банера.

Внаслідок ДТП дві пасажирки автомобіля, 28-річна та 42-річна жительки Борислава від отриманих травм померли на місці події, а водій автомобіля,  у стані середньої важкості госпіталізований в травматологічне відділення Дрогобицької міської лікарні.

Автомобіль від удар у зазнав механічних ушкоджень і внаслідок витоку палива загорівся. До ліквідації пожежі залучалися рятувальники.

Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження з ч.3 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху що спричинило загибель кількох осіб, – карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років).

Раніше Львівський портал повідомляв про загибель двох жінок у ДТП на Львівщині.

Фото: Соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *