ОСТАННІ НОВИНИ

У митників на «Шегинях» вихідними було продуктове «свято»

|

Упродовж цих вихідних, 11-12 червня,  працівники Львівської митниці ДФС у пункті пропуску для автомобільного сполучення «Шегині» викрили три спроби незаконного ввезення в Україну продуктів харчування. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС.

2

Так, в одному випадку, під час митного контролю легкового транспортного засобу працівниками митниці було виявлено факт незаконного переміщення кави меленої вагою 54 кг. Її намагався ввезти громадянин України, який обрав для переміщення смугу руху «зелений» коридор.    Зазначений товар був під передніми сидіннями та заднім рядом сидінь автомобіля. Про переміщення товару громадянин не повідомив, працівників митниці.

4

В двох інших випадках було виявлено факт незаконного перевезення громадянами України сосисок курячих вагою 60 кг та паштету курячого ТМ «Pamapol» вагою 97,5 кг. Зазначений товар був  у багажному відділенні та салоні автомобілів без ознак приховування від митного контролю. Про переміщення цих товарів громадяни не повідомили відповідно до вимог чинного законодавства працівників митниці, обравши смугу руху «зелений коридор».

3

1

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *