ОСТАННІ НОВИНИ

Стратегія Садового «моя хата з краю» не спрацювала із Грибовичами, – Гопко

|

«Стратегія львівського мера «моя хата з краю» не спрацювала зі сміттям, не спрацює і з Донбасом», – про це на своїй сторінці  у Facebook написала народний депутат та колишній член команди «Самопомочі» Ганна Гопко, передає Львівський портал.

Гопко

За її словами, «через безвідповідальність міської влади (а мер міста ще в 2006 році обіцяв вирішити проблему з сміттям) загинули люди».

«В історії з Грибовичами мер забув і заморозив проблему. І це закінчилось катастрофою», – наголосила Ганна Гопко.

«На багатьох зустрічах із іноземними партнерами (на цьому тижні у Вашингтоні) нам згадували недавній візит керівництва фракції «Самопоміч», які пропонували заморозити/забути про Донбас. Та чи така стратегія змусить російські війська піти з нашої поки окупованої землі? І чи стане гарантією, що Путін далі не піде? І як в очі дивитися усім міжнародним союзникам, коли ти просиш про повернення Криму і водночас пропонуєш позбутися частини власної території?», – обурилася нардеп.

І продовжила: «Одному впливовому політику в США на його питання, як ставимося до іде відрізати Донбас – ми розповіли про трагедію села Грибовичі і мера Львова, який уже втретє на посаді…У відповідь почули таке: в США, якщо мер міста не може зимою прибрати сніг чи вирішити проблему з сміттям,  – то його ніколи більше не переоберуть. Він просто може забути про посаду, і, навіть, дочасно піти…».

Відтак Ганна Гопко констатувала, що позиція «Самопомочі» по Донбасу – це віддзеркалення політики мера щодо поводження з проблемами твердих побутових відходів. «Але Донбас – це не сміття», – наголосила нардеп.

Фото: firstsocial.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *