ОСТАННІ НОВИНИ

Проблему з вивезенням львівського сміття обіцяють вирішити до кінця дня

|

Станом на ранок 13 червня, у кількох районах Львова є проблеми з вивезенням сміття. За інформацією РА, усі проблемні майданчики обслуговує перевізник «Аве-Львів». Як обіцяють у компанії, до кінця дня відходи будуть вивезені. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

сміття1

Зокрема, станом на 10.00 год, у Сихівському районі не вивезли сміття з близько 60 контейнерних майданчиків. Йдеться про вулиці Героїв Крут, Тернопільську, Скорини, Демнянську, Стрийську, Морозну, Кавалерідзе та інші. Як зазначає керівник районної адміністрації Ірина Маруняк, сьогодні вона мала розмову з директором компанії-перевізника, який пообіцяв почати вирішувати проблему вже після обіду.

У Шевченківському районі також є поодинокі випадки невивезення сміття, які стосуються майданчиків тієї ж «Аве-Львів». Йдеться про вул. Масарика, 2 і 3, вул. Сосюри, 46 та вул. Мазепи, 7.

сміття

У Залізничному районі проблеми спостерігаються на вулицях Стороженка, Вернигори, Князя Святослава, Малицької, Дозвільній, Патона. Йдеться про близько 15-18 контейнерних майданчиків. Як відзначає керівник РА Надія Банах, наразі розпочали вивозити сміття з майданчиків на території ЛКП «Граніт», після обіду приступлять до території ЛКП «Сигнівка».

На території Франківського району поки не вивезли сміття лише з території, обмеженої вулицями Володимира Великого – Наукова. Однак, до кінця дня тут також обіцяють вирішити проблему.

За інформацією голів Галицької та Личаківської РА, проблем із вивезенням сміття на території цих районів немає.

Фото: Варта1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *