ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканець Львівщини переміг на етапі Кубка Європи з автомодельного спорту

|

Нещодавно у місті Ганновер (Німеччина) завершився 2-й етап Кубка Європи серії “Грен-шлем” з автомодельного спорту.  Збірну України представляли 6 спортсменів-автомоделістів. Серед них і представник Львівщини – майстер спорту міжнародного класу стриянин Ігор Сафіяник, який виборов перше місце. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

ав

За словами заступника начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксани Вацеби, досвідчений стрийський спортсмен посів ІІ місце ще й на першому етапі Кубка Європи серії “Грен-шлем” у Німеччині (м. Капфенхардт).

Відтак, за сумою двох етапів Ігор Сафіяник підтвердив клас беззаперечного лідера (18 балів). Другу сходинку займає німець Міка Дьорінг (16 балів), третє місце – угорець Роберт Пастор (6 балів).

До слова, наступні, зокрема ІІІ етап Кубка Європи серії “Грен-шлем”, відбудеться 22-24 липня у м. Піла (Польща), ІV етап – 20-21 серпня у м. Базель (Швейцарія) і Y етап  – 10-11 вересня у м. Печ (Угорщина).

Варто зазначити, фінальні змагання Кубка Європи серії “Грен-шлем” з автомодельного спорту відбудуться 23-25 вересня 2016 року на Львівщині, на місцевому стадіоні “Сокіл” м. Стрий.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *