ОСТАННІ НОВИНИ

Гирьовики Львівщини – серед найкращих на Чемпіонаті України

|

У селі Кароліно-Бугаз Одеської області 9-12 червня відбувся чемпіонат України з гирьового спорту. Участь у змаганнях взяли збірні команди 16 областей України.  Гирьовики Львівщини опинилися серед кращих на Чемпіонаті України 2016 року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

гир

У складі команди Львівської області змагалося вісім спортсменів у різних вікових групах: Володимир Андрейчук, Михайло Домінюк, Андрій Лагуш, Олександр Голіков, Володимир Дишкант, Сергій Зубков, Тарас Панчук, Ярослав Пиль.

В індивідуальному заліку чемпіонату України 2016 року представники збірної Львівської області показали такі результати: Володимир Андрейчук (Львів) – І місце в поштовху гирі за довгим циклом (вагова категорія до 73 кг); Андрій Лагуш (Дрогобич) – І місце в поштовху гирі за довгим циклом (вагова категорія + 95 кг); Ярослав Пиль (Дрогобич) – І місце в двоборстві серед ветеранів та І місце серед ветеранів у довгому циклі; Володимир Андрейчук, Олександр Голіков, Володимир Дишкант, Михайло Домінюк, Тарас Панчук – 4 місце в командній естафеті.

В загальнокомандному заліку збірна команда Львівської області посіла 7 місце.

Суддям Львівщини присвоєно також і суддівські категорії: Пилю Ярославу та Романіву Ігорю – суддя І категорії, Зубкову Сергію та Канафотському Роману – суддя національної категорії. При цьому Канафотського Романа обрали Головою колегії суддів України з гирьового спорту.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *