ОСТАННІ НОВИНИ

«Океан Ельзи» зібрав на «Арені Львів» понад 60 тисяч глядачів

|

Учора, 11 червня, на “Арені Львів” гурт “Океан Ельзи” дав захоплюючий концерт. Про це пише “24 канал“.

океан1

Виступ розпочався із майже півторагодинним запізненням. Далі були майже чотири години драйву.

Концерт у Львові в рамках світового туру був на підтримку нового альбому гурту “Без меж”, проте не тільки музиканти готували сюрпризи. Віддані фани також підготували несподіванку для своїх кумирів – коли заграла однойменна пісня з нового альбому з усіх куточків стадіону почали виринати плакати із зображенням знаку безкінечності.

океан5

Арена-Львів” ще не раз за вечір запалювалась тисячами вогнів, як наприклад, під час пісні, присвяченої пам’яті Кузьми “Скрябіна“. Вакарчук зізнався, що написав її півтора року тому, саме у Львові під глибоким враженням від звістки про загибель свого “товариша по зброї”, як він часто називав Кузьму.

океан6

Фронтмен “Океану Ельзи”, який за сумісництвом є ще й тренером одного з популярних в Україні талант-шоу, виконав давню обіцянку. Разом зі своїм підопічним Ескендером Іслямовим Вакарчук показав, як неймовірно чуттєво пісня “Обійми” звучить кримськотатарською мовою. В цих кількох хвилинах вмістився той глибокий момент, коли втрата Криму відчувається ледь не фізично.

Це був чи не найдовший концерт “Океану Ельзи” за всю історію їхніх виступів у Львові. Хлопців кликали на біс і вони не лінувалися виходити.

океан4

Фото: 032.ua, 24 канал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *