ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові почнуть відновлювати подачу гарячої води

|

Сьогодні розпочинають роботи з відновлення подачі гарячої води у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

вода

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», сьогодні розпочинають роботи з відновлення подачі гарячої води. Однак, мешканці Сихова, у зв’язку з заміною теплової мережі, отримають гаряче водопостачання з наступного тижня.

За словами тепловиків, сьогодні розпочинають з роботи з відновлення подачі гарячої води, а саме відновлюють роботу об’єктів теплопостачання, які були зупинені на час проведення гідравлічних випробувань.

«Після гідравлічних випробувань було виявлено 83 великих пориви та більше 100 поривів менших розмірів. Це змусило відтермінувати час відновлення гарячого водопостачання. Сьогодні ми розпочинаємо роботи з відновлення подачі гарячої води в усі райони, які обслуговуємо, крім Сихова, де ще триває заміна магістральної теплової мережі в районі Верхнього Шувару.

Оскільки це великий обсяг робіт, адже одночасно тривають роботи в усіх районах, більша частина мешканців отримає гарячу воду завтра на ранок, частина може отримати вже сьогодні ввечері», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Фото: brovary.pravo-znaty.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *