ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині організаторів нелегальної міграції 55 осіб засудили на п’ять років

|

Залізничний районний суд Львова засудив двох організаторів переправлення нелегальних мігрантів через державний кордон України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі СБУ у Львівській області.

організатори нелегальної міграції

У січні 2015 року прикордонники Львівського аеропорту затримали двох громадян Сирії з фальшивими паспортами, які намагалися незаконно проникнути на територію однієї з країн Євросоюзу.

Слідчі Служби безпеки України встановили, що організаторами нелегального переправлення були вихідці з Азії. Зазвичай злочинці підшукували потенційних нелегальних мігрантів серед своїх знайомих та через Інтернет. Свої послуги оцінювали у майже 10 тисяч доларів США з одного мігранта.

Суд визнав правопорушників винними за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України. Ініціатора злочинної групи засуджено до п’яти років позбавлення волі з трирічним випробувальним терміном, його спільника – до п’яти років з дворічним іспитовим строком.

Протягом 2015 – 2016 років на Львівщині співробітниками СБУ спільно з військовослужбовцями Державної прикордонної служби було викрито 55 нелегалів.  Зважаючи на прикордонне розташування області, робота в напрямку запобігання нелегальної міграції триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *