ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині дають пільги тим, хто вирощує гречку

|

Для стимулювання аграріїв до вирощування гречки на регіональному рівні у Комплексній програмі підтримки та розвитку агропромислового виробництва Львівської області на 2016-2020 роки передбачили надання пільгових кредитів в розмірі до 100 тис грн. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

гречка

За словами заступника директора департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Людмили Гончаренко,  сьогодні Львівське регіональне відділення ПАТ “Аграрний фонд” проводить консультації із сільськогосподарськими виробниками області щодо умов та укладання відповідних контрактів.

Зазначимо, цьогоріч для забезпечення розширення посівів гречки на державному рівні у Мінагрополітики вжили додаткових заходів. Зокрема в ПАТ “Аграрний фонд України” отримали доручення  продовжити укладання відповідних контрактів щодо закупівлі гречки урожаю 2016 року. Зокрема аграріям виплачуватимуть аванс у розмірі 65 % від суми контракту із базової ціни 15 тис. грн за тонну зерна гречки.

Як повідомили у департаменті агропромислового розвитку ЛОДА, у Львівській області вже засіяли 4,4 тис га гречки основного посіву.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *