ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські економісти мають шанс поїхати у Німеччину

|

У Львівських економістів з’явився шанс стажуватися у Німеччині. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

1

Так, упродовж 9 – 10 червня у Львові відбувається перша всеукраїнська конференція партнерських платформ “Fit for WIN-WIN Partnership” проекту Федерального міністерства економіки і енергетики “Fit for Partnership with Germany”, який здійснює Німецьке Товариство з міжнародного співробітництва GIZ.

На Львівщині вже 2,5 роки працює відкрита партнерська платформа цього проекту, цілями якої є не тільки розповсюдження інформації про програму безкоштовного стажування в Німеччині, підтримка випускників у реалізації українсько-німецьких проектів, але й в широкому сенсі сприяння зовнішньоекономічній діяльності підприємств Львівщини.

«Я позитивно вражений діяльністю партнерських платформ в Україні та українських випускників нашої Програми. Це, звичайно, підсилює прагнення надавати подальшу підтримку, оскільки, впевнена, що Програма підготовки управлінських кадрів для української економіки сьогодні є актуальною», – заявив заступник керівника відділу ЕВ6 – програма ЄС Twinning: Уте Лойпольд.

Зауважимо, що Програма реалізується в 17 країнах світу, має понад 10 000 випускників, зокрема в Україні – більше 1000 стажувальників, у Львівській області – 54 особи.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *