ОСТАННІ НОВИНИ

Для військовослужбовців Яворівщини закупили діряві намети

|

Військова прокуратура Львівського гарнізону здійснює досудове розслідування щодо закупівлі та поставки неякісних військових наметів для потреб військовослужбовців Яворівщини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

військові намети

Військовою прокуратурою Львівського гарнізону на підставі матеріалів вивчення стану забезпечення речовим майном у військових частинах Яворівщини та критичних публікацій в деяких засобах масової інформації зареєстровано кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 425 КК України (недбале ставлення до військової служби).

Установлено, що з довольчих органів двома військовими частинами Львівщини упродовж 2016 року отримано намети УСБ-56 в кількості 146 комплектів вартістю понад 7 млн грн.

У березні цього року намети почали експлуатувати у військових містечках зазначених військових частин, а вже в травні через низьку якість матеріалів вони стали непридатними для експлуатації за призначенням.

Оглядом зазначених наметів 2 червня 2016 року та отриманими поясненнями від службових осіб і безпосередньо від військовослужбовців, які проживають в цих наметах, установлено: при гарантійному терміні експлуатації в 24 місяці зазначені намети прийшли в частково непридатний для експлуатації стан вже після двох місяців використання. Дахи наметів під час дощу протікають, елементи швів рвуться, нижня частина покрилась пліснявою та в більшості випадків прогниває наскрізь.

Військова прокуратура вживає всі заходи для забезпечення швидкого, повного та об’єктивного дослідження всіх обставин у кримінальному провадженні. Досудове розслідування триває.

Фото: tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *