ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию злодії побили бабусю та обікрали її будинок на чверть мільйона

|

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, причетного до розбійного нападу на пенсіонерку. Зараз він перебуває під вартою. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

пенсіонерка

Розбійний напад на 81-річну жінку був вчинений у Стрию взимку минулого року.  До Стрийського відділу поліції 17 грудня 2015 року зателефонував місцевий мешканець, котрий повідомив про розбійний напад на його сусідку. За словами заявника, уночі невідомі  в масках проникли у будинок його 81-річної  сусідки, побили її, викрали  золоті вироби та усі заощадження.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи поліції з’ясували, що зловмисники проникли у будинок через вікно. Літню жінку, котра спала, зловмисники жорстоко побили, вимагаючи віддати гроші та золоті вироби. Коли жінка відмовилася говорити, зловмисники прив’язали її до крісла, липкою стрічкою заклеїли рот та обшукали будинок. Забравши цінності, вони втекли, а жінку, побиту та прив’язану до крісла, залишили у помешканні.

За словами потерпілої, до ранку їй вдалося звільнитися та вийти з будинку. Вона звернулась до сусідів і ті викликали правоохоронців та швидку медичну допомогу.

«За висновками експертів, 81-річна жінка  отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, численні синці по всьому тілу і на голові. З будинку зловмисники винесли майна майже на двісті п’ятдесят тисяч гривень», – розповів начальник Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

Правоохоронці відпрацювали усі версії, провели низку експертиз, слідчих та розшукових дій.

«Ми затримали та, за рішенням суду, взяли під варту одного з виконавців цього кримінального правопорушення – 24-річного мешканця  Борислава, раніше судимого за вчинення грабежу» – додав Іван Малиш.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 187 (розбій, поєднаний  з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) Кримінального кодексу України. Вчинене карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *