ОСТАННІ НОВИНИ

Наймасштабніший велофестиваль країни у Львові (програма)

|

У  Львові 11-12 червня відбудеться наймасштабніший велофестиваль країни «ВЕЛОПАРК». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

велопарк 1

«ВЕЛОПАРК» вдруге збирає у Парку Культури всіх любителів велосипедів: від аматорів до спортсменів, від дітей до дорослих.

У фестивалі візьмуть участь ті, хто користується велосипедом щодня, і ті, хто сідають на нього раз на рік. Всі вони зберуться разом на особливому фестивалі аби показати, що велосипед це – не просто засіб пересування, це стиль життя, стиль здорового та успішного життя у колі однодумців.

велопарк 2

Програма велосипедних активностей фестивалю включатиме: велозаїзд супергероїв; змагання з крос кантрі; третій Чемпіонат України з велотріалу; вело-конкурси та вікторини; веломайстерня та прокат велосипедів; велоквест; навчання їзди на велосипеді;
дитяча зона від вело-клубу «Колесо Вітрів»; виготовлення кастом-велосипеда від Franky Kustom Family; змагання з Mini Urban Downhill; ранкова його з велосипедом; катання нічним Львовом.

велопарк 3

Велопрофесіонали та велоаматори зберуться разом на «ВЕЛОПАРКУ», аби утвердити місто Львів як міжнародний велосипедний центр, де процвітають екстремальні види спорту.

програма

Протягом двох днів Парк Культури стане епіцентром сильних та амбітних українців, які підкорюють нові горизонти й не бояться вчитись чомусь новому.

Фото: Парк культури

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *