ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виявили двох власників наркотиків

|

На Львівщині викрили двох зловмисників, котрі мали з собою наркотичні засоби. У Дрогобичі виявили чоловіка з марихуаною, у Львові – з «субутексом». Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

наркотики

У Дрогобичі працівники Першого територіального управління Департаменту протидіїнаркозлочинності Національної поліції України викрили 39-річного місцевого мешканця, у якого виявлено та вилучено наркотичний засіб – марихуану вагою близько трьох кілограмів. Як встановили правоохоронці, чоловік раніше неодноразово судимий за вчинення крадіжок. Наркосировину рослинного походження, за його словами, він зберігав для власного використання.

наркотики1

Також під час санкціонованого обшуку у помешканні 29-річного львів’янина правоохоронці виявили та вилучили психотропну речовину «субутекс», використані медичні шприци та поліетиленовий пакет з залишками речовини білого кольору.

Вилучені наркозасоби скеровані на експертизу. За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту)Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *