ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міськрада буде спілкуватися з мешканцями через мобільний додаток

|

Сьогодні, 8 червня, у Львові відбувся офіційний запуск проекту Lviv City Dialog, створеного Інститутом міста спільно з Львівською міською радою та компанією Midealab. Про це Львівському порталу повідомили у пре-службі міської ради Львова.

8

Мешканці міста, які завантажили аплікацію, можуть в режимі реального часу висловити свою думку та зробити пропозиції щодо покращення тих чи інших сфер життя Львова. Аплікація максимально проста у використанні та інтуїтивно зрозуміла. Додаток дає можливість мешканцям безпосередньо брати участь у розвитку міста та прийнятті стратегічно важливих рішень.

Також за допомогою додатку міська адміністрація повідомлятиме важливу та оперативну інформацію про події та зміни у місті щодо роботи комунальних служб, надзвичайних ситуацій та ситуації на дорогах.

Обмін інформацією відбувається в режимі реального часу. Система автоматично обробляє інформацію, дає можливість миттєво формувати різноманітні звіти та інфографіку.

«Мобільна аплікація Lviv City Dialog є дуже важливим для нас інструментом. Ми зможемо оперативно та з мінімальними затратами отримувати інформацію про оцінки львів’ян щодо різних сфер життя міста. Також ми заохочуємо приєднуватись до офіційної групи проекту Lviv City Dialog у соціальних мережах та пропонувати свої теми для опитування. Окрім цього, в групі будуть публікуватись результати проведених опитувань», – зазначає Олена Гунько, аналітик КУ «Інститут міста».

У Львові додаток доступний для користувачів смартфонів з операційними системами Android та iOS. Завантажити додаток можна на сторінці.

«Аналогічні додатки вже успішно працюють в декількох містах Північної Європи. Зокрема, прикладом може бути невелике місто Лахті в Фінляндії, де за перші 3 місяці користування додаток завантажило понад 1800 користувачів, які відповіли в загальному на 128 000 карток. Муніципалітет міста дуже задоволений кількістю та якістю інформації, яку вдалося зібрати від мешканців протягом такого короткого періоду часу та планує активно продовжувати використовувати додаток в майбутньому», – розповідають розробники аплікації.

Додаток розроблений спільно українсько-фінською командою компанії Midealab, український офіс якої знаходиться у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *