ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові не транслюватимуть матчі російської збірної на ЄВРО-2016

|

У п’ятницю, 10 червня, о 15.00  на площі перед університетом ім. І. Франка розпочне роботу фан-парк Чемпіонату Європи з футболу 2016 року. Заради безпеки тут не транслюватимуть матчі ЄВРО, у яких бере участь збірна команда Росії із футболу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

ЄВРО

«Це рекомендація силових структур, аби убезпечити усіх відвідувачів фан-парку. Знаємо, що таке ж рішення напередодні прийняли організатори фан-зони у Харкові», – розповіла арт-директор «Львівських ярмарків» Ольга Гренюх.

Також на входах до фан-зони відвідувачів перевірятимуть на наявність небезпечних предметів.

Нагадаємо, фан-парк на площі перед університетом ім. І. Франка працюватиме з 10 червня до 10 липня. На час фінальної стадії Чемпіонату Європи з футболу тут працюватиме фан-зона із великим екраном та вуличними меблями, гастрономічний ярмарок та спортивний майданчик для ігор у футбол, флорбол, квадрат та баскетбол на візках. У перервах між матчами спеціально запрошені гості та ветерани спорту обговорюватимуть ігри чемпіонату. Також організатори забезпечать трансфери до фан-парку бійців АТО, які перебувають на лікуванні у Львівському військовому госпіталі. Відтак, локація облаштують для максимального комфорту людей із обмеженими фізичними можливостями.

Фото: Львівська газета

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *