ОСТАННІ НОВИНИ

Попередній аналіз повітря у Грибовичах перевищень норм не показав

|

Працівники хімічної лабораторії ЛКП «Адміністративно-технічне управління» взяли проби води та повітря на території Львова і Грибович, з метою перевірки на перевищення допустимих норм. Попередні результати аналізу повітря перевищень норм не показали. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

грибовичі

За словами керівника лабораторії Ігоря Гуменного, попередні результати аналізу повітря експрес-методом перевищень не показали, остаточні ж будуть відомі завтра до кінця дня.

«Ми брали проби у трьох точках: перша – при в’їзді на полігон, друга – в Грибовичах на вул. Івана Франка, поблизу максимально наближеного до джерела горіння будинку, і третя – на межі Львова, на вул. Щурата, 27. Перевіряли на наявність таких речовин як оксид вуглецю, оксид азоту, діоксин сірки, аміак, сірководень, сірчана кислота та пил неорганічний. Попередні результати аналізу перевищень допустимих норм не показали», – розповів керівник лабораторії.

Для аналізу води працівники лабораторії брали проби з двох потоків: перший – з території сміттєзвалища, другий – з місцевої річки в Грибовичах. Робитимуть загальний хімічний аналіз, остаточні результати якого обіцяють надати через 5 діб, попередні – упродовж завтрашнього дня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *