ОСТАННІ НОВИНИ

Підлеглий Садового погрожує фізичною розправою депутату через Грибовичі

|

Підлеглий міського голови Львова Андрія Садового Юрій Голець погрожував депутату Жовківської районної ради Ігорю Муравському через Грибовицьке сміттєзвалище. Про це у коментарі Львівському порталу особисто повідомив потерпілий.

Муравський

Він наголосив, що погрози у свою адресу почув від начальника управління житлового господарства Львівської міської ради Юрія Гольця.

«Як я зрозумів, йдеться про фізичну розправу і посягання на життя. Маю двох свідків і написав заяву у поліцію», – заявив пан Муравський.

І водночас додав, що посадовець почав йому погрожувати через незручні питання, які стосувалися Грибовицького сміттєзвалища.

«Це сталося післявчора, коли у Грибовичі приїхала комісія з Києва. Частина людей пішла догори сміттєзвалища, решта – хотіли подивитися, як перекачуються інфільтрати. Але вони не хотіли показувати, що перекачують цю гидоту насосами у міську каналізацію… Ми питали: звідки у них право зливати це все, адже є договір лише на стічні води? Після цього мене відвели і почали погрожувати прямим текстом », – зауважив  Ігор Муравський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *