ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині латвієць намагався вивезти до Польщі понад 3 тисячі пачок сигарет

|

Працівники Львівської митниці вилучили автомобіль нашпигований сигаретами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС у Львівській області.

1

Вчора, 7 червня, громадянин Латвії прямував у приватну поїздку з України в Польщу через пункт пропуску «Рава-Руська-Гребенне» легковим автомобілем. Для перетину кордону він обрав смугу руху «зелений коридор». За результатами аналітичної роботи працівники митниці прийняли рішення про поглиблений огляд транспортного засобу в спеціально обладнаному боксі з метою виявлення товарів та предметів, прихованих від митного контролю.

Під час митного огляду транспортного засобу було виявлено 3150 пачок сигарет, прихованих у конструктивних особливостях автомобіля та спеціально обладнаних сховищах. Вартість виявлених сигарет буде встановлено додатково.

2

Так, громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених сховищ.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Сигарети та автомобіль 1998 року випуску, вилучено. Справу скерують до суду, який і визначить покарання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *