ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді перекриватимуть дорогу через львівське сміття?

|

 

Червоноградське підприємство по переробці побутових відходів використовують просто як звалище для львівського сміття. Про це сьогодні на сесійному засіданні повідомив депутат Львівської облради Володимир Ткачик, передає з місця події кореспондент Львівського порталу.

сміття

«У Червонограді є так зване підприємство по переробці побутових відходів. У нього вгатили 16 млн грн… Підприємство було розраховане на 20 років, натомість його заповнили за 4 роки. Це говорить про те, що його неправильно використовували. Так, нині сталася у Грибовичах, і Червоноград готовий прийняти це сміття стільки зможе», – наголосив він.

Водночас депутат наголосив, що сміття на цьому підприємстві майже не переробляється: його використовують як звалище.

«Як депутат Львівської облради, я поїхав туди подивитися, що там робиться. Так, приїхав у суботу – підприємство стоїть, ніхто сміття не переробляє, приїхав у неділю – до другої години там нікого не було… Окрім цього, я зафіксував 20 машин, які заїхали без переробки, як на звалище», – повідомив він.

Володимир Ткачук наголосив, що з приводу цього вже звернувся до правоохоронних органів та прокуратури. Відтак депутат резюмував, що мешканці Червонограда про знають стан речей і можливе перекриття дороги.

Раніше Львівський портал писав, що до кінця червня львівське сміття їздитиме у Червоноград.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *