ОСТАННІ НОВИНИ

Реакція львів’ян на заяву Садового щодо зони надзвичайної екологічної ситуації

|

У соціальних мережах люди дуже активно реагують на заяву міського голови Львова про оголошення Львова, Малехова та Грибовичів зоною надзвичайної екологічної ситуації. Львівський портал вирішив зробити підбірку найцікавіших коментарів.

реакція на

Активіст, координатор «Економічного бойкотного руху» Олег Радик: «Клінічна степінь ідіотизму. Я не дохтор, можу помилятися в точному діагнозі. Так зрозумів, що Князь оголошує його Город зоною лиха, щоб не включати нам на Наукову гарячу воду».

радик

Депутат Верховної Ради України Ігор Васюник: «Зоною екологічного лиха треба оголосити Львівську міську раду. А ще зоною корупції з центром в кабінеті міського голови Андрія Садового.

Я правильно розумію, судячи із заяви Андрій Садовий вже взяв на себе відповідальність за бездіяльність і корупцію, що призвели до трагедії? І оцінку результам своєї діяльності дав – як місто Львів перетворили на смітник?».

васюник

Львів’янин Андрій Вихопень: «Є два Львови! Один – зона лиха та надзвичайної ситуації, другий – фестивальний».

вихопець

Голова Львівської ОДА Олег Синютка висловив свою думку на сесії Львівської обласної ради: «Я вважаю, що сесія облради прийняла дуже правильне рішення стосовно оголошення зони сміттєзвалища зоною екологічного лиха. Це дасть нам можливість залучити додаткові кошти для рекультивації сміттєзвалища. Але оголошувати Львів зоною екологічного лиха, я вважаю, це безвідповідально. І це просто перекладання власної безгосподарності на інші плечі».

Редактор газети “Ратуша”

савельєв1

коментарі

Координатор спільноти “Варта1” :

805

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *