ОСТАННІ НОВИНИ

За собаками у ЛКП «Лев» можна спостерігати онлайн: Деталі

Лілія Імбіровська, Львівський портал

|

Львівське комунальне підприємство «Лев», що діє як ветеринарно-стерилізаційний центр для безпритульних тварин та Перша комунальна ветеринарна клініка Львова, встановило 9 веб-камер у своїх приміщеннях та на території та вивело трансляцію усіх процесів он-лайн, передає кореспондент Львівського порталу.

лкп лев

Це перше комунальне підприємство в Україні, яке повністю відкрило свою роботу у вільному доступі.

Камери на ЛКП було встановлено кілька місяців тому, спочатку їх використовували для внутрішнього користування як відеонагляд. З червня 2016 року комунальне підприємство запустило трансляцію з веб-камер на своєму сайті і тепер всі охочі можуть спостерігати за життям на території «Лева».

Як подивитися онлайн-трансляцію з ЛКП «Лев»?

Аби спостерігати за роботою підприємства он-лайн, потрібно зайти на сайт ЛКП «Лев»:http://lkplev.com/, а далі у рубрику «Он-лайн трансляція з ЛКП «Лев»:http://lkplev.com/onlayn-translyatsya. Тут можна побачити відео з 9 камер спостереження. Це і територія ЛКП, і зовнішні вольєри, і внутрішні приміщення.

Що можна побачити на камерах спостереження? В режимі реального часу, з запізненням у 3-4 хвилини можна побачити: карантин, де утримують собак, яких тільки відловили на вулицях і які перебувають у карантинній зоні з метою попередження поширення можливої інфекції чи захворювань серед інших тварин; післяопераційну з вольєрами, де знаходяться собаки, які одужують після травм та операцій, а також тварини після стерилізації; подвір’я ЛКП та зовнішні вольєри на вулиці, які зараз планово ремонтують; приймальний покій ЛКП «Лев» та коридори; стерилізаційну кімнату та лабораторію; а також кухню для тварин, де готують їжу для хворих собак і тварин, що проходять післяопераційний період.

«ЛКП «Лев» раніше анонсувало такий крок і тепер відкрило свою діяльність для усіх. Ми працюємо прозоро і тепер у цьому може переконатися кожен, хто забажає. Звичайно, це не означає, що ми не будемо продовжувати знайомити людей з нашою роботою безпосередньо на підприємстві. Ми відкриті і готові до співпраці для допомоги безпритульним тваринам нашого міста», – каже директор ЛКП «Лев» Оксана Кошак.

Вартість проекту: веб-камери 70 581,35 грн., налаштування он-лайн перегляду – 5 500грн. Оплачено статутним коштом.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *