ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виявили «точку» з фальсифікованим алкоголем

|

Працівники Управління захисту економіки у Львівський області спільно із слідчим відділом Залізничного відділу поліції та за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури припинили діяльність «перевалочної бази», де зловмисники зберігали фальсифіковану горілку. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

1

Правоохоронці виявили «базу» у приватному помешканні у Пустомитівському районі. У подальшому фальсифікований алкоголь зловмисники невеликими партіями реалізовували через мережу роздрібної торгівлі у Львові.

Як встановили правоохоронці, організатором злочинного «бізнесу» є 37-річний місцевий мешканець. Чоловік точно знав, що алкогольна продукція, яку він реалізовує, є фальсифікованою та усвідомлював, що таким чином скоює кримінальне правопорушення.

2

Під час проведених санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили більш як 1,4 тисячі пляшок підробленої горілки, 150 літрів горілки у фольгова них пакетах та 30 літрів спирту. Частина контрафактної продукції зберігалась у помешканні, інша частина вже була завантажена у автомобілі та готова до відправки у магазини. Таким чином попереджено надходження у обіг фальсифікату горілки на суму у понад сто тисяч гривень.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.199 КК України.

3

Взірці вилученого фальсифікату відправлено для проведення експертизи, висновком якої встановлено, що виявлена у горілка являється фальсифікованою, представляє собою спиртоводневу суміш і не відповідає вимогам діючого державного стандарту та додатково відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України.

Фото: lv.npu.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *