ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині розроблять концепцію поводження із сміттям

|

На Львівщині планують розробити концепцію поводження із твердими побутовими відходами. Цей документ в подальшому поширять на усю територію України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

сміття

 

Власне, саме це обговорювали під час виїзного засідання комітету Верховної Ради з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, яке відбулось у Львівській облдержадміністрації.

Разом із народними обранцями участь в обговоренні ситуації на Грибовицькому сміттєзвалищі взяв голова Львівської ОДА Олег Синютка, керівництво обласної ради, міста Львова, а також усіх профільних структурних підрозділів та відомств.

Присутні домовились, що результатом роботи комітету має стати комплексний документ, котрий матиме чіткі рекомендації та вимоги щодо поводження зі сміттям. Адже те, що трапилось на Грибовицькому сміттєзвалищі, є не лише регіональною проблемою, а й проекціонується на територію цілої держави.

На нараді також йшлось про пошук можливих джерел фінансування для закриття та рекультивації міського звалища, а також вибір ділянок під сміттєпереробний завод.

Фото: zakarpattya.net.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *