ОСТАННІ НОВИНИ

Курка гриль вклала на лікарняні ліжка сімох людей

|

Чергове харчове отруєння на Львівщині. Цього разу спалах отруєння виявлено у Бориславі, де всі жертви ласували куркою гриль із місцевого супермаркету. Про це Львівському порталу повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту населення ЛОДА.

За інформацією Львівського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф, 4 червня о 14:30 зафіксовано групове захворювання, що проявляється симптомами гострої кишкової інфекції, що виникло внаслідок вживання курей-гриль, які були куплені в супермаркеті «Барвінок» у м. Борислав, 2 червня 2016 року.

Перші пацієнти почали звертатись до Бориславської центральної районної лікарні: 2 червня – 1 особа; 3 червня – 4 особи; 4 червня – 2 особи.

Станом на зараз у інфекційне відділення лікарні в стані середньої важкості госпіталізовано 7 осіб, з них 2 дітей, з діагнозом – гостра кишкова інфекція, а саме:

Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів.

Причина можливого отруєння з’ясовується.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *