ОСТАННІ НОВИНИ

Яромир Самагальський: «Домовленостей Львова з Європейським Інвестиційним Банком щодо будівництва сміттєпереробного заводу не існує»

|

Екс-депутат Львівської міської ради Яромир Самагальський про міф щодо домовленості Львова і Європейського Інвестиційного банку щодо побудови сміттєпереробного заводу в області:

самагальський

«Тільки що повернувся з ефіру ЛьвівТБ, де разом з Ігорем ЗІнкевичем , Іриною Маруняк, Ольгою Сивак, Сергієм Дмитровським, Ігорем Муравським та Миколою Маланичем обговорювали проблему Грибовицької трагедії і перспектив сміттєзвалища.
Так ось, в результаті дискусії з Ольгою Сивак по процедурах позики вияснилося, що нам ,як завжди, говорять неправду. Жодних домовленостей м. Львова з Європейським Інвестиційним Банком – НЕ ІСНУЄ. Існує лише рамкова угода між державою Україна і ЄІБ на позику в 400 млн євро. Львів там наразі ніяк не фігурує. Чи буде Грибовицьке сміттєзвалище в цьому проекті, ще тільки буде вирішувати Кабмін і Верховна Рада. Вочевидь, 10% цієї позики і буде предметом торгу Самопомочі у Верховній Раді. Саме тому і говорили що не відомо хто буде віддавати позику бюджет Львова чи України. Тобто нам знову впарюють, видаючи бажане за дійсне, імітуючи діяльність. Так що розслабтеся щодо заводу по переробці сміття».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *