ОСТАННІ НОВИНИ

Васюник ініціює створення парламентської ТСК щодо Грибовицького сміттєзвалища

|

Народний депутат України від Львівщини Ігор Васюник ініціює створення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України щодо Грибовицького сміттєзвалища. Про це він повідомив на своїй сторінці у FaceBook.

1

«Звернувся до керівників фракцій з проханням делегувати їхніх представників в Тимчасову слідчу комісію, яка вивчить питання: які зловживання і чия бездіяльність призвели до трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі», – йдеться у повідомленні парламентаря.

Також Ігор Васюник наголосив, що сьогодні, 3 червня, спільно з колегами-депутатами «скерували запити та звернення до прем’єр-міністра, Генпрокурора щодо останніх подій».

Як повідомляє на своїй FaceBook-сторінці народний депутат Тарас Батенко, депутатський запит стосується «розслідування причин бездіяльності, що призвели до трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі Львівської області та пропозиції щодо законодавчого врегулювання сміттєвопереробної галузі».

2

За словами Т.Батенка, запит підписали народні депутати Олександр Шевченко, Василь Яніцький, Олександр Дехтярчук, Олег Мусій, Дмитро Добродомов, Ігор Васюник, Микола Кадикало, Андрій Денисенко, Андрій Іллєнко, Олег Осуховський, Михайло Головко, Юрій Левченко, Александр Дубинин, Віталій Купрій, Валентин Дідич, Михайло Хміль.

Фото з FaceBook-сторінок Ігоря Васюника і Тараса Батенка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *