ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці Львівщини притягають до відповідальності матір-алкоголічку

|

Жінці, котра злісно ухилялась від виконання батьківських обов’язків, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровано до суду. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

погана мама

У Золочівський відділ поліції надійшла заява від 40-річної жительки Золочева, котра повідомила, що її родичка зловживає алкогольними напоями та не піклується про свою неповнолітню доньку.

Працівники ювенальної превенції провели перевірку, під час якої встановили, що 35-річна місцева жителька дійсно злісно ухиляється від утримання неповнолітньої 11-річної доньки. Отримуючи допомогу як одинока матір, з квітня 2013 по квітень 2016 року, жінка використовувала кошти не за призначенням, а для власних потреб. Вона купувала собі алкогольні напої, сигарети, вела аморальний спосіб життя. При цьому не забезпечувала свою доньку одягом, продуктами харчування, не брала участі у вихованні дитини.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 164 КК України. Скоєне карається громадськими роботами на строк від вісімдесяти до ста двадцяти годин або виправними роботами на строк до одного року, або обмеженням волі на строк до двох років.

Жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровано до суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *