ОСТАННІ НОВИНИ

НАБУ зацікавилося заявою Москаля про «коронування» Януковича

|

НАБУ закликає Генадія Москаля надати факти на підтвердження його заяв про корупційну передачу влади від Віктора Юшенка до Віктора Януковича. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі НАБУ.

У відповідь на численні запити ЗМІ повідомляємо, що Національне антикорупційне бюро готове взяти в роботу заяву Геннадія Москаля щодо можливого незаконного збагачення вищих посадових осіб держави у зв’язку з «передачею влади В.Януковичу», якщо голова Закарпатської ОДА повідомить конкретні факти та обставини, які можуть бути перевірені детективами НАБУ.

Станом на 2 червня Г.Москаль не звертався до НАБУ із заявою про вчинення зазначеного корупційного правопорушення та жодних матеріалів не передавав. У своїй публічній заяві, оприлюдненій на персональному сайті у вівторок, 31 травня, він не вказав на конкретні факти або обставини, за яких могло статися вказане ним кримінальне правопорушення.

Відтак НАБУ закликає Геннадія Москаля та усіх, хто володіє інформацією по суті його заяви, повідомити ці відомості НАБУ. В іншому випадку Бюро не матиме підстав для початку досудового розслідування фактів, озвучених губернатором Закарпатської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *