ОСТАННІ НОВИНИ

Мрії збуваються. Як дівчинка-сирота на кілька годин стала поліцейським

|

Патрульні здійснили мрію дівчинки з дитячого будинку: дитина спробувала себе у ролі поліцейського.Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

патрульні 1

Так, до Управління патрульної поліції у місті Львові звернулися з громадського об’єднання «Свербивус» з проханням виконати дитячу мрію. Другий рік поспіль, вони до Дня захисту дитини проводять акцію «Наближаючи дитячі мрії». Мета акції – допомогти дітям у виборі професії своєї мрії.

«Діти-сироти пишуть побажання, ким вони хочуть стати коли виростуть і на один день їм організовують знайомство з професією. 13-річна вихованка, з дитячого будинку при Греко-Католицькому монастирі в м. Бібрка, Валерія виявила бажання бути полісменом», – пояснили у патрульні поліції.

Відтак вирішили здійснити мрію дівчинки і вже 2 червня вона кілька годин була у ролі поліцейського.

патрульні 2

«Вивчила усі «хитрощі» службового автомобіля, побувала у «серці» управління – черговій частині. Сходила разом із шкільним офіцером поліції Тетяною Капись у піший патруль. Дізналася, як оформляти адмінматеріали. Ознайомилася із спецзасобами та зробила селфі на камеру поліцейського», – зазначили у патрульній поліції.

Своєю чергою Валерія розповіла, що вже має підручник з «Правознавства» і буде його наполегливо вивчати аби згодом стати патрульною.

патрульні 3

«Полійцеські такі сильні, розумні. Я саме такими собі їх уявляла. Найбільше мені звичайно сподобався автомобіль. Тепер лише дочекаюся, поки виросту», – додала усміхнено Валерія.

Вкінці «робочого» дня дівчинці начальник Управління патрульної поліції у місті Львові Антон Пузиревський подарував на згадку від полісменів корисні подарунки.

«У Валерії є позитивне налаштування. Виросте, пройде навчання і ми чекаємо її у своїх лавах», –наголосив Антон Пузиревський.

«Переважно освітою дітей переймаються їхні батьки. В дитячих будинках цим переймаються самі діти. Ми зібрали побажання дітей стосовно того, ким вони хочуть стати, коли виростуть. 2 та 3 червня вони приїдуть до Львова, щоб спробувати себе в обраній професії, відчути її переваги та недоліки, та зрозуміти, чи дійсно це та мрія, якої вони прагнуть», – розповів координатор проекту Олег Бакулін.

Фото: патрульні

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *