ОСТАННІ НОВИНИ

Дорожники ремонтують трасу між містами Добромиль та Хирів

|

Ремонтники влаштують нове покриття на ділянці дороги Т-14-18 Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий  між містами Добромиль та Хирів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Road-repairs

Наразі тривають роботи по влаштуванню вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття  на автомобільній дорозі Т-14-18 Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий на ділянці км 14+800 – км 16+900 від Добромиля до Хирова.

За сприятливих погодних умов роботи планують завершити до 1 липня поточного року.  Протягом травня на цій ділянці автодороги   дорожниками проведено роботи з фрезування існуючого дорожнього полотна та влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону.

У населених пунктах Солянуватка, Скелівка та Чаплі проведено роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону за кошти місцевих сільських рад.

Окрім того, на ділянках км 14+000 – км 14+800 та км 16+900 – км 21+200 проводяться роботи з ліквідації аварійної ямковості та укріплення узбіч.

Роботи виконує підрядна організація  ДП «Львівський облавтодор» філія «Старосамбірський райавтодор».

Ремонтні роботи на ділянці автодороги  Т-14-18 Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий розпочато на початку травня поточного року за кошти обласного бюджету. Вартість робіт – 4 млн грн.

Фото: autonews.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *