ОСТАННІ НОВИНИ

Юну художницю зі Львова нагородили «золотим мольбертом»

|

У рамках форуму «Золотий мольберт слідами Мойсея українського Духа» у Національному музеї нагородили юних талановитих художників з усієї України. Двадцятьох учасників фіналу відзначили золотими медалями, а переможниця конкурсу львів’янка Аліна Сосновська отримала найвищу мистецьку дитячу нагороду – золотий мольберт з  діамантом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

лода

“Дуже добре, що діти, які живуть у різних куточках України приїхали до нас на Львівщину з нагоди цього прекрасного заходу, – зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка. – Я впевнений, що найближчим часом цими юними талантами пишатимуться не лише їх родини, а й уся Україна”.

Окрім того, у рамках Форуму понад 230 дітей створили розпис-молитву на святоюрському мурі у Львові. Метою цього монументального пленеру є прохання дітей України зупинити війну в Україні та інших країнах світу. Образотворчі молитви дітей України та світу будуть виставлятися на сайті “Львівської дитячої галереї”.

Довідково

Форум “Золотий мольберт слідами Мойсея українського Духа” заснований у 2003 році на базі БФ “Львівська дитяча галерея” Ольгою Михайлюк з метою відродження виховних ідей та дороговказів Митрополита Андрея Шептицького.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *