ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині «спалили» двох наркоділків

|

Працівники Першого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України впродовж тижня затримали двох зловмисників, котрі мали з собою «амфетамін» – мешканця Дрогобича з п’ятдесятьма дозами та львів’янина зі ста дозами. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

1

У Дрогобичі, в районі лісопосадки, правоохоронці викрили 23-річного місцевого мешканця. У нього виявлено та вилучено п’ятдесят доз готової психотропної речовини «амфетамін», прекурсорів для виготовлення ще п’ятисот доз наркотику та лабораторне обладнання призначене для виготовлення психотропних речовин.

Також під час оперативних заходів у Львові, у під’їзді одного з будинків працівники управління викрили 24-річного львів’янина, у якого виявлено та вилучено лабораторне обладнання, «амфетамін» у кількості ста доз та 300 грамівпрекурсорів. Як пояснив зловмисник, він виготовляв «амфетамін» для розповсюдження у розважальних закладах міста Львова.

2

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ст.313 КК України щодо незаконних дій з обладнанням, призначеним для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Проводяться слідчі дії. Усе вилучене обладнання та речовини направлені на експертизу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *