ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині проведуть масштабний фестиваль «Небу-ХАЙ!»

|

Впродовж трьох днів мешканці Львівської області та гості з усієї країни активно проводили своє дозвілля на фестивалі «Небу-ХАЙ!» у селі Березина Миколаївського району на березі річки Дністер. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

активний відпочинок1

«Суспільство зараз потребує здорового та активного відпочинку, аби на кілька днів віддалитись від шумного міста та повсякденних проблем й поринути в затишну атмосферу. Цими днями можна було побачити все: від дитячого захоплення до драйвової ейфорії, адже на фестиваль приїхало безліч молоді та сімей з маленькими діточками. Таке свято – здорова альтернатива для проведення вільного часу, тому важливо й надалі продовжувати тренд активного і здорового відпочинку», – зазначила заступник начальника управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Наталя Табака.

За її словами, локацію вибрали не випадково: в селі Березина вже декілька років ГО «Туристсько-спортивний клуб «Манівці» проводить навчально-тренувальні збори, відтак на місці старої розваленої  насосної станції невдовзі планують створити спортивну школу для дітей, підлітків і дорослих, котра працюватиме за напрямками веслувальний слалом, водний туризм, скелелазіння, пішохідний туризм та боротьба дзюдо.

активний відпочинок

За весь період проведення «Небу-ХАЙ!», понад 1500 гостей фестивалю випробували себе у нових видах спорту, взяли участь в майстер-класах та показових виступах зі стріт-воркауту, слеклайну, паркуру, ножового бою, змішаних єдиноборств.

Крім того, для відвідувачів організували велопробіг, спортивний квест «Скарби Скарбека», вогняне шоу, екскурсії зоряним небом, змагання з вільного бою, паркур-фест, чемпіонат з канополо і перегонів на собачих упряжках, різьблення пам’ятних знаків постатям, перегони на саморобних човнах «Всі на всьому» та зустріч з письменником Любком Дерешем, музикантом, художником і волонтером Юрієм Журавлем, музикантом Романом Степановичем. Відтак щовечора на великій сцені виступали відомі українські гурти Мері, OT VINTA, Joryj Kłoc, Оратанія, Piano, Carbon, Мій батько п’є, Абу-Касимові Капці, ФаМажор.

активний відпочинок2

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *