ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина співпрацюватиме з Республікою Корея

|

Про налагодження двосторонньої співпраці, зокрема в економічній, медичній, туристичній та сільськогосподарській сферах йшлося на зустрічі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки із Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Корея в України Лі Янг-Гу у четвер, 2 червня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

3

Олег Синютка перш за все відзначив важливість відкриття Почесного Консульства Республіки Корея у Львові. Наголосив і на позитивному інвестиційному кліматі області та необхідності співпраці у цій сфері.

«Прихід корейських компаній на ринок Львівщини – ознака стабільності та перспективи розвитку. Ваша філософія ведення бізнесу зокрема стала би новим етапом для розвитку нашої області», – зазначив голова ЛОДА.

Запропонував керівник області також організацію презентації потенціалу нашого регіону корейським компаніям та промо-туру для журналістів і туророператорів їх країни. Запросив іноземну мистецьку делегацію на фольклорний фестиваль «Етновир» та у рамках можливої майбутньої співпраці у сфері спорту – корейських спортсменів на Міжнародні змагання зі стрільби із лука та легкої атлетики.

Акцентував голова ЛОДА і на тому, що у регіоні велику увагу приділяють покращенню інфраструктури та наголосив на необхідності налагодження авіасполучення між країнами.

Зі свого боку Надзвичайний та Повноважний Посол Лі Янг-Гу позитивно відзначив готовність Львівщини до співпраці із Кореєю, розповів про потенціал своєї країни, зокрема у сферах освіти, медицини, спорту, технологій тощо та діяльність корейських компаній в Україні. Поцікавився і Стратегією розвитку Львівщини.

4

Домовилися сторони також про зустріч у червні на Економічному форумі у Києві делегацій обох країн. Розглянули вони і можливість утворення на Львівщині медичного кластера, співпрацю у сільськогосподарській сфері, зокрема у галузях тваринництва і рослинництва.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *