ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО загинув український військовий, ще трьох поранили

|

За минулу добу внаслідок бойових дій 1 український військовослужбовець загинув, 3 – отримали поранення. Ці втрати українські війська понесли в Зайцевому та Авдіївці внаслідок ворожих обстрілів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

мапа 2

Так, за словами речника штабу Антитерористичної операції  полковника Андрія Лисенка, на Луганському напрямку противник двічі порушив режим тиші у Станиці Луганській.

І додав, що На Донецькому ситуація незмінна. «Противник, як і раніше, продовжує систематичні обстріли українських позицій по всій лінії фронту. Мінометні обстріли з боку окупантів відбулися у Луганському, Новоселівці Другій, Авдіївці, Опитному. Також активізувалися ворожі снайпери. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 15 ворожих обстрілів», – зазначив Лисенко.

Як повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, на Донецькому напрямку противник продовжує тримати важке озброєння (міномети, танки, САУ та установки «Град») у прифронтовій смузі. Зокрема, точно відомо, що вищеназване озброєння розміщене у Горлівці, Макіївці, Донецьку та сел. Яковлівка, що прилягає до ясинуватської дорожньої розв’язки та авдіївської промзони.

Водночас, за словами Лисенка, на Маріупольському напрямку вчора відбулося 14 ворожих обстрілів, зокрема 5 мінометних та низка снайперських.

«Ворог порушує режим тиші по всьому фронту від Красногорівки до Широкиного. Натомість слід відзначити, що обстановка під Докучаєвськом нормалізувалася», – додав він.

Фото: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *