ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян закликають продукувати менше сміття, щоб в ньому не потонути

|

Через трагедію на Грибовицькому сміттєзвалищі сміття зі Львова не встигають вивозити в районні центри в повному об’ємі. Про це сьогодні, 1 червня, на прес-конференції повідомив представник фірми «АВЕ-Львів» Юрій Демцьо, передає кореспондент Львівського порталу.

сміття

За його словами, компанія працює у режимі нон-стоп.

«Усі розуміють, що сміттєзвалище закрите, але ми мусимо якось виконувати свою роботу і тому продовжуємо працювати. Проте ми мусили знайти альтернативу цьому сміттєзвалищу, і за протекцією обласної ради нам дали можливість розвантажуватись в районах області. Машини усе сміття, яке можуть, вивозять в райони, але це займає час, тому що транспортування туди набагато довше, ніж до Грибовичів. Тому ми не встигаємо вивозити усе сміття, яке є, але ми не зупиняємося», – заявив він.

У зв’язку із такою ситуацією львів’ян закликають продукувати якомога менше сміття.

«Намагайтесь зараз продукувати менше сміття, спробувати проводити у себе сортування, поменше викидати того, що можна зараз потримати у себе вдома», – зазначив Ю. Демцьо.

Раніше Львівський портал повідомляв, що частина сміття зі Львова не вивозиться через ЧС на звалищі. Також повідомлялося, що тимчасово сміття везуть в область.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *