ОСТАННІ НОВИНИ

Жіноча збірна України знову зіграє на «Арені Львів»

|

У вівторок, 7 червня, о 19:00 на стадіоні «Арена Львів» пройде відбірковий матч до Чемпіонату Європи – 2017 серед національних жіночих збірних команд з футболу Україна – Греція.  Про це Львівському порталу повідомили в управлінні фізичної культури та спорту ЛОДА.

збірна

Головний тренер національної жіночої збірної команди України Володимир Рева оприлюднив список з 22-х футболісток, які готуватимуться до кваліфікаційного матчу чемпіонату Європи-2017 із командою Греції.

Склад збірної України:

– Воротарі: Ірина Зварич, Катерина Самсон, Карина Говорунова;

– Захисники: Ірина Василюк, Дарія Кравець, Ольга Басанська, Анастасія Філенко, Мар’яна Іванишин;

– Півзахисники: Людмила Пекур, Таміла Хіміч, Ірина Кочнєва, Христина Єременко, Надія Хаванська, Дарія Апанащенко, Ія Андрущак, Ольга Бойченко, Віра Дятел;

– Нападники: Ольга Овдійчук, Тетяна Козиренко, Тетяна Романенко, Яна Калініна, Вероніка Андрухів.

Відзначимо, що у складі «синьо-жовтих» з’явився дебютант – голкіпер чернігівської «Легенди-ШВСМ» Карина Говорунова.

На 2 червня у підопічних Володимира Реви запланований контрольний поєдинок проти команди «Львів’яночка». Початок матчу – о 18:00.

Наразі національна жіноча збірна України посідає другу сходинку в турнірній таблиці групи 3, маючи в активі 10 очок, а наші найближчі суперники – збірна Греції – займають четверту сходинку з шістьма заліковими пунктами. Нагадаємо, що 8 березня цього року в Афінах українки здолали представниць Греції з рахунком 3:1.

Квитки на матч уже можна придбати у касах стадіону «Арена Львів». Вартість квитків від 20 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *