ОСТАННІ НОВИНИ

Інвесторів з Казахстану зацікавив туризм Львівщини

|

Днями завершився міжнародний промо-тур журналістів та туроператорів з Казахстану Львівською областю. Закордонні гості побачили безліч перспектив для подальшої співпраці зі Львівщиною. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

ьщтун

Представники Казахстану перебували на Львівщині впродовж п`яти днів. За цей період ознайомились з інфраструктурою Карпатського регіону,  оглянули інфраструктурні об`єкти Східниці, Славська та Волосянки зокрема готельно-відпочинковий комплекс «Вежа Ведмежа», лікувально-оздоровчий комплекс «Тустань», готель «ДіАнна», «Три Сини та Донька 5», відпочинковий комплекс «Захар Беркут», «Mirotel Resort & Spa», «Вілла Моцарт» та «Лелеча Оселя». Журналісти та туроператори також відвідали Золочівський, Підгорецький, Олеський та Жовківський замки. Крім того, закордонні гості першими випробували новий туристичний шлях «Стежками Івана Франка».

За словами приватного підприємця, інвестора, маркетолога з Казахстану В`ячеслава Попова, його партнери готові вкладати гроші у туризм Львівщини.

«Під час цього промо-туру ми отримали дуже багато інформації, і тепер будемо приймати рішення щодо можливого відкриття нового туристичного напрямку для Казахстану. Ми вражені тим природнім багатством, інфраструктурним розвитком та високим сервісом Львівщини. Я і мої партнери готові вкладати сюди гроші і відкривати спільний бізнес. Думаю перше, що ми зробимо, це буде компанія по залученню туристів сюди на Львівщину», – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *