ОСТАННІ НОВИНИ

Для 700 потребуючих дітей області у Трускавці організовують грандіозне свято

|

До Дня захисту дітей, 1 червня, Всеукраїнський соціальний проект «Сімейні Вікенди»,  організовує у Трускавці грандіозне свято для потребуючих діток. Про це Львівському порталу повідомили у відділі зв’язків з громадськістю та ЗМІ дельфінарію «Оскар».

дельфінотерапія4

Масштабне свято проходитиме на майданчику перед розважально-оздоровчим комплексом із дельфінами «Оскар». У цей день «Сімейні Вікенди» безкоштовно розважатимуть майже 700 діток, які як ніхто інші, потребують нашої уваги та турботи.

Зокрема, на святі будуть присутні дітки-сироти, дітки з малозабезпечених сімей, інтернат-вихованці, які знаходяться під опікою Гарнізонного храму Свв. Апп. Петра і Павла. Також будуть дітки бійців та загиблих в АТО, дітки Героїв Небесної Сотні, якими опікуються проект «Мій тато захищає Україну» та ГО «Львівська обласна спілка соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих», й інші. Ці дітки з’їдуться до дельфінарію зі всіх куточків Львівської області.

На діток чекатиме весела розважальна програма: святковий концерт, аніматори, герої «Льодовикового періоду», цікаві ігри, оригінальні майстер-класи, мильне шоу, конкурси, розіграші, призи, гарні подарунки, солодощі та багато іншого.

Розважальна програма відбуватиметься перед кожною шоу-виставою. До речі, зважаючи на велику кількість бажаючих побувати на святі і відвідати шоу із дельфінами, керівництво дельфінарію вирішило піти на зустріч організаторам благодійного заходу та зробити у цей день три вистави – об 11:00, 14:00 та 17:00! Вистави з морськими тваринами 700 діток із соціально незахищеної верстви населення також переглядатимуть на безкоштовній основі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *