ОСТАННІ НОВИНИ

З 1 червня частина транспорту у Львові змінює схему руху

|

У зв’язку із закриттям моста на Городоцькій, 166, частина міського транспорту у Львові більше двох місяців їздитиме за новою схемою. Про це 30 травня під час брифінгу повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Віктор Щир, передає кореспондент Львівського порталу.

маршрутки

За його словами, маршрутки № 21 та №28 будуть тимчасово курсувати Любінською та Окружною вулицями.

«Громадський транспорт буде об’їжджати в напрямок, який йде із Рудно:  21 маршрут від «Трьох слонів», 28 маршрут буде об’їжджати по вулиці Виговського і далі на Любінську-Окружну. 21 маршрут буде ходити до Ряшівської  без змін. Всі маршрути, які ходили по Виговського до Мотозаводу, зараз будуть йти по Любінській, по Окружній і виїжджати  на Городоцьку. 21, 11 і 18 маршрути, які ходили на Левандівку, зараз будуть їхати не по Виговського, а по Любінській та Окружній і так виїжджатимуть на Гродоцьку, Сяйво», – розповів він.

Також чиновник додав: «У зворотному напрямку ми також змінили рух цього транспорту. Є у нас вулиці Окружна, Кондукторська і Народна. Частина транспорту буде ходити з Городоцької на Любінську і по Народній, частина – з Городоцької по Кондукторській на Любінську».

Також тролейбус №7, що курсував від Ряшівської до площі Кропивницького на цей період буде знятий взагалі.

В управлінні транспорту наголошують на тому, що вулиця Любінська на чотири місяці стане епіцентром заторів.

«Любінська буде зараз навантажена дуже сильно, і програмне забезпечення, яке моделювало обхід транспорту у зв’язку із ремонтом, показує  великі затори. У нас є від шляхопроводу до Скнилівського мосту вулиця Курмановича, яку можна використовувати для заїзду на Лвандівку і виїзду на Городоцьку в об’їзд Любінської». Зазначив В. Щир.

Нагадаємо, що з 1 червня міст на Городоцькій, 166 закривають на довгоочікуваний ремонт.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *