ОСТАННІ НОВИНИ

Водіям вантажівок нагадують про заборону їзди дорогами Львівщини у спеку

|

Водіям Львівщини нагадують:на  автодорогах області в літній період запроваджено обмеження руху великовагового транспорту в денний час доби. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Служби автомобільних доріг Львівщини.

фури

Так, на виконання законів України «Про дорожній рух», «Про автомобільні дороги» і Постанови Кабінету Міністрів України від 27.06.2007 № 879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування», керуючись статтею № 45 Закону України «Про місцеве самоврядування» Львівська обласна рада Рішенням від 07.07.2015 року  № 1379 зобов’язала:

заборонити на 2015 – 2020 роки проїзд територією Львівської області дорогами державного та місцевого значення великовагового автомобільного транспорту загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн у денний час доби з 10.00 до 22.00 у разі підвищення температури повітря понад +28 градусів.

Зважаючи на вище наведене, Служба автомобільних доріг у Львівській області звертається  до водіїв та авто перевізників щодо недопущення руху великовагового транспорту в період підвищеної температури повітря більш ніж +28 градусів, з метою запобігання руйнування дорожнього полотна та збереження дорожньої інфраструктури, що потребує значних матеріальних затрат по її відновленню.

Перелік місць відстою великовагового транспорту:

Додамо, що Служба автомобільних доріг у Львівській області є балансоутримувачем доріг загального користування Львівської області, крім доріг комунальної власності. Служба доріг здійснює організацію утримання в належному технічному стані мережі автомобільних доріг загального користування Львівської області шляхом укладення договору підряду з організаціями, на які покладається обов’язок належного виконання робіт з ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг в межах виділеного бюджетного фінансування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *