ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові презентували книгу «Національний реєстр рекордів України»

|

Експерти Національного реєстру рекордів Віталій Зорін та Лана Ветрова презентували книгу «Національний реєстр рекордів України» та нагородила рекордсменів Львівщини. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

1

В українському аналогу Книги Рекордів Гіннеса 400 нових зареєстрованих рекордів, 24 з яких належать мешканцям Львівщини. Під час презентації книги було нагороджено чотирьох нових рекордсменів.

Ігор Лапінов встанови рекорд, розігнавшись на лижах до швидкості 170 км/год.

3

Нагороду за найбільшу пляшки наливки отримала ресторація «Бачевських». Їхня пляшка вмістила 20, 7 літрів наливки.

2

Представники реєстру рекордів відзначили і «Арену Львів», яка в період з 1 квітня по 1 травня 2016 року прийняла аж вісім офіційних матчів. Попередній рекорд у шість матчів належав НСК «Олмімпійському» у Києві, проте тепер львівський стадіон має «рекордний» запас.

За акробатичний трюк «подвійне сальто з піруетом» отримали занесені у Книгу рекордів України спортсменки з Дрогобича Олександра Табачинська та Юлія Пилип’як. Слід зазначити, що акробатки стали першою жіночою парою, яка виконала цей трюк.

akrobatku

Також представникам Львівщини належать рекорди за найкращу пам’ять, найбільшу вишиту мапу України, найповажніший тренерський вік та навіть за найдовший язик.

Експерт Віталій Зорін подякував усім присутнім за свої старання та висловив сподівання, що рекордсмени вже найближчим часом захочуть оновити свої досягнення.

Фото: Ярослав Сиваківський

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *