ОСТАННІ НОВИНИ

У Бродах з’явився пам’ятник Героям Небесної сотні

|

У Бродах на Львівщині відкрили пам’ятник Героям Небесної сотні. В урочистостях взяли участь батьки загиблого на Майдані в Донецьку свободівця Дмитра Чернявського Людмила та Олександр Чернявські та ряд чиновників. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

210

Людмила Чернявська, яка через окупацію Донецька була змушена з сім’єю перебратися до Львова, розповіла, як і чому війна прийшла на схід.

«Нещодавно читала новий підручник історії, в якому написано, що в Донецьку не було мітингів на підтримку України. Це неправда. Я сама була на багатьох проукраїнських мітингах і на одному з них загинув мій син. Якби на той мітинг, на якому вбили Дмитра, вийшов хоча б кожен 20-ий житель Донецька, можливо, вдалося б запобігти війні…

Першочергове завдання українців – об’єднуватися, бо тільки спільними зусиллями можна чинити опір потужному агресору – Росії. Ми не повинні піддаватися страху, розпачу, який намагаються посіяти вороги. Головне, щоб українці розуміли: наша доля в наших руках», – зазначила мати героя Небесної сотні.

Додамо, що пам’ятник встановлено на місці, де донедавна було погруддя російському полководцю Кутузову.

Повний список Героїв Небесної сотні дивіться: ТУТ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *