ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти вбили ще трьох українських солдат

|

За минулу добу внаслідок бойових дій троє українських військовослужбовців загинули, ще 8 – отримали поранення. Ці втрати українські війська понесли на Донецькому та Маріупольському напрямках. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі РНБО.

211

Як розповів сьогодні на брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко, на Донецькому напрямку, тривають активні бойові дії в районі Луганського, Авдіївки та позиції «Шахта «Путилівська» (також відома, як «Шахта «Бутівка-Донецька»).

«Ттрадиційно окупанти активно застосовують міномети: минулої доби по наших позиціях було випущено понад 220 мінометних мін. На інших ділянках фронту – в районі Горлівської агломерації та в Донецькому аеропорту вчора було спокійно. Всі наші війська успішно утримують займані позиції, лінія фронту залишається стабільною. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 14 ворожих обстрілів, зокрема 6 – із застосуванням важкого озброєння», – говорить Лисенко.

Маріупольський напрямок. Минулої доби тут відбувся 1 артилерійський обстріл з боку окупантів та низка мінометних по всьому фронту. Спокійних ділянок на лінії зіткнення немає: ворог порушує режим тиші, як вдень, так і вночі. Всього на Маріупольському напрямку вчора відбулося 11 ворожих обстрілів, зокрема 6 – із застосуванням важкого озброєння.

На Луганському напрямку вчора все було абсолютно спокійно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *