ОСТАННІ НОВИНИ

За минулу добу терористи 30 разів відкривали вогонь

|

Російські бойовик не припиняють обстріли позиції Збройних Сил України. За минулу добу зафіксовано 30 обстрілів, з них 13 на Донецькому, 12 на Маріупольському та 5 на Луганському напрямках. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

ucasnuku ATO

«Напруженою залишається обстановка в районі Авдіївки, де терористи впродовж доби п’ять разів обстрілювали опорні пункти сил АТО з стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем, мінометів калібру 82 та 120 мм.

По захисниках шахти Бутівка ворог випустив близько 200 мін.

О 19.00 в районі н.п. Новоселівка Друга диверсійно-розвідувальна група у кількості 6 бойовиків намагались проникнути в тил сил АТО. Успішними діями українських військовослужбовців намір диверсантів був зірваний.

Під артилерійським вогнем ворога опинились укріплення в районі Опитного, а по позиціям поблизу Новгородського супротивник вів вогонь з стрілецької зброї та автоматичних гранатометів.

На Маріупольському напрямку російські найманці обстрілювали опорні пункти в районі Новотроїцького з 82 мм мінометів, а в районі Красногорівки з великокаліберних кулеметів. Також вівся обстріл снайперами», – йдеться в повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *