ОСТАННІ НОВИНИ

Уночі терористи 11 разів обстрілювали українські позиції

|

Бойовики проросійських бандформувань продовжують порушувати умови незастосування зброї в зоні проведення АТО. Всього з початку доби противник 11 разів відкривав вогонь по українських захисниках. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

ato

«Застосовуючи стрілецьку зброю, бойовики провокували українських воїнів на відкриття вогню у відповідь в районі населених пунктів Зайцеве та Луганське, що на горлівсько-світлодарській дузі. З автоматичних станкових гранатометів бандити били під Красногорівкою, а позиції сил АТО на підступах до Авдіївки обстрілювали з великокаліберних кулеметів та підствольних гранатометів. З мінометів калібру 82 мм противник відкривав вогонь по наших опорних пунктах неподалік Новотроїцького.

З 6.00 години ранку станом на цей час ситуація відносно стабілізувалась. Вдень противник тричі відкривав вогонь по підрозділах ЗС України. В районі Луганського – зі стрілецької зброї. А поблизу Новотроїцького наших захисників обстрілювали ворожі снайпери», – йдеться в повідомленні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *