ОСТАННІ НОВИНИ

Під час бою у зоні АТО загинув український військовий

|

Вчора ситуація в районі проведення АТО різко загострилася. Противник різко збільшив вогневий вплив на Донецькому та Маріупольському напрямку. Неодноразово НЗФ застосовували міномети і артилерію, зокрема реактивну. Про це повідомляє ІАЦ РНБО, передає кореспондент Львівського порталу.

мапа

«Луганський напрямок

Відбулося 2 ворожих обстріли: у Станиці Луганській та Попасній. Під час першого з них противник застосував БМП.

Донецький напрямок

Обстановка незмінна. Тривають потужні ворожі обстріли в Луганському, Зайцевому та Авдіївці. Противник активно застосовує міномети: всього по наших позиціях було випущено до 90 мін. Загалом за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 14 ворожих обстрілів, зокрема 4 мінометних.

Маріупольський напрямок

Різко погіршилася обстановка. Східніше Богданівки сили АТО відбили напад ворожої ДРГ. В районі Докучаєвська після 18 години аж до опівночі противник здійснив низку потужних обстрілів з важкого озброєння, використавши міномети, 152-мм артилерію та установку «Град».

Низка дрібніших провокацій відбулася і на інших ділянках фронту. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 23 обстріли, зокрема 9 з важкого озброєння, та 1 бойове зіткнення.

За минулу добу внаслідок бойових дій 1 український військовослужбовець загинув, поранених немає. Це сталося на Маріупольському напрямку під час вищезгаданого бойового зіткнення», – йдеться в повідомленні.

Фото: ІАЦ РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *